Flot og godkendt weekend

I weekenden 14-15 juni blev 3-4 runde af Danmarksturneringen afviklet. Vi må sige at weekendens resultater var med pilen op ad.

For vores 1 hold herre, har holdet selv sørget for en match bold til sidste spillerunde.

Lørdag mødte holdet Skanderborg, som ligeledes var ubesejret. Det blev utroligt spændende og meget tæt topopgør. Men med en sikker burdie på hul 17 af Sebastian Wiis blev sejren på 8-6 sikret.

Søndagens kamp ude mod Juelsminde blev igen meget tæt og igen ufatteligt spændende.

Her lå afgørelse hos vores foursome Christian Nygaard og Rasmus Broholt. Det så MEGET sort ud, da de efter hul 15 var 2 nede. Men med en fantastisk afslutning på de 3 sidste huller lukker de matchen på hul 18, da vi simpelthen har styr på vores nerver, modsat Juelsminde, så den samlet sejre bliver på 8-6 i Odders favør.

Nu skal der bare en enkelt point til i sidste spillerunde D. 9-10 august, så mon ikke dette kan/bør lade sig gøre, så holdet sikre sig adgang til oprykningspillet. Der er ingen tvivl om at holdet indeholder kvalitet og niveau til at gøre sig gældende i 2 division

Odder’s 3 division damer spillede lørdag på hjemmebane mod Norddjurs og vandt 5-4 efter en spændende afslutning. Odder vandt 2 singler og delte den sidste singel.  Så heldigvis havde resultatet af vores foursome  ikke nogen betydning for slutresultatet. Alle pigerne leverede igen en rigtig flot indsats.

Søndag spillede vi igen hjemme mod Kaløvig Golfklub og vandt ligesom sidst vi mødte dem 9-0. Kaløvig’s holdopstilling denne gang,  var med lidt stærkere end sidste gang vi mødte dem, men Odderpigerne vandt igen en overbevisende sejr. 

 

For vores 2 hold herre – 4 division startede holdet med nederlag i årets to første kampe var det et topmotiveret 4. divisionshold der var klar til 2. runde af Danmarksturneringen mod henholdsvis Juelsminde (hjemme) og Vejle ( ude).

Første kamp mod Juelsminde på egen bane blev vundet 10-4, men kampen var utrolig tæt og bølgede længe frem og tilbage. Det virkede dog som om, at Odder-holdet havde mest vilje, og da debutanten Claus Fisker som 5. single vandt sin match 2/1 (efter at have været 5 nede efter ni huller), forplantede det sig til de øvrige matcher, og drengene kunne hive stikket hjem efter en præstation alle mand kunne være bekendt!

Det var ekstra dejligt med årets første sejr, da vi følte, at vi i årets to første kampe havde været decideret uheldige at stå med to nederlag og en sidsteplads i puljen.

Var det spændende om lørdagen skulle det vise sig at blive en gyser om søndagen.

Kampen mod Vejle var vigtig, da begge hold efter lørdagens kampe havde 2 point.

De første ni huller blev spillet i ”Skoven” der er de klart sværeste huller i Vejle. Vi var dog stadig med i alle matcher efter for-ni, og efter lidt spredt fægtning i singlerne på bag-ni stod der 5-5.

Sidst stod four-somen (Kenneth og Mathias) nu på 18. hul og all square med modstanderne. Efter et flot drive og andetslag lå vi rigtigt fint i forhold til Vejle-spillerne; men efter en nervepirrende afslutning hvor begge mandskaber havde et forholdsvist langt put for sejren; måtte vi tage til takke med et delt hul og en delt match.

Efterfølgende snakkede vi om, at vi nok havde solgt den for uafgjort på forhånd grundet banens sværhedsgrad; men igen var vi kun millimeter fra sejren.

Alt i alt har det dog været en positiv weekend, og vi kan stadig langt hen ad vejen afgøre vores egen skæbne i vores første sæson i 4. division.

 

Vores 3 hold herre som består af både rutineret spillere og nye unge juniorer, har de faktisk klaret sig ganske ok. Med 2 sejre og 2 nederlag er disse resultater godkendt. Der bliver hele tiden bygget  mere erfaring på som er værdifuldt for holdet.