Sidste turnering i det spanske

Efter mange ugers træning og spil, med to Winter Series-turneringer på Swedish Golf Tour og én Spring Series-turnering på ECCO Tour, begynder tiden i det spanske, så småt at lakke mod enden for Oliver Jespersen og Sebastian Wiis. Det er nemlig blevet tid til den anden og sidste Spring Series-turnering; PGA Catalunya Resort Championship. Som turneringsnavnet antyder spilles der nok en gang på PGA Catalunya Resorts to fantastiske baner, Stadium og Tour. 

De spanske turneringer på Nordic Golf League er kendetegnet ved store præmiesummer, hvorfor de ofte har haft en væsentlig betydning for mulighederne i den resterende del af sæsonen. I skrivende stund har Sebastian endnu ingen ranglistepoints og dermed heller ikke nogen placering på 'Race to Europe', hvorimod Oliver, qua sin delte 7. plads i Lumine Lakes Open, indtager en foreløbig 23. plads. Derfor skal drengene ud at skrabe nogle vigtige points sammen, inden de kan vende snuden mod Danmark og vante omgivelser i Odder Golfklub.

For anden turnering i træk har Oliver og Sebastian fået fornøjelsen af hinandens selskab og de lægger ud med Tour Course kl. 08.50 mandag. Tirsdag gælder det Stadium Course, hvor også finalerunden spilles onsdag. Vi krydser fingre for at begge GTO'ere spiller med alle tre dage. 

Livescoring