Kampreferat - 1. runde

Så kom golfsæsonen endelig i gang, og første runde blev spillet lørdag og søndag d. 10-11 maj.

Odders 3. division damer vandt lørdag ude mod Kalø 9-0. Kalø stillede op med et helt nyopstartet  hold, da deres tidligere hold var blevet opløst i.f.m. at klubben gik konkurs sidste år. Alle Odder-pigerne vandt en sikker sejr på en svær udebane.  

Søndag spillede de i Horsens og tabte  9-0. Alle Odder-pigerne kæmpede bravt og leverede en rigtig flot indsats mod et ungt Horsens mandskab, der helt klart er alt for gode til at spille i 3. division (deres handicap ligger fra 1-6).  

For herrernes vedkommende lagde 1. holdet skræmmende stærkt ud med 2 sikre sejre på hhv. 14-0 over Juelsminde hjemme og 12-2 ude mod Aarhus Aadal. Holdet er i år blevet forstærket med vores egen træner Christian Nygaard, og set ud fra handicap, har vi et utroligt stærkt hold. Selve spillet ser også meget lovende ud.

2. holdet tabte desværre begge kampe mod hhv. Vejle hjemme 5-9, og ude mod Give 10-4. Målsætningen for 2. holdet er at blive i 4. division, efter oprykningen sidste år. På papiret har holdet både potentiale og styrke til at forblive i 4. division.

For vores nystartede 3. hold blev det desværre også til 2 nederlag på udebane mod hhv. Hammel 13-1 og Horsens 12-2. Holdet består af mange nye og unge spillere, som er med for at få noget erfaring og hår på brystet, med det sigte fremover at have spillere klar, så Odder kan have hold med i de bedste rækker.