Sponsordag 2017

Referat fra GTO-dagen, fredag d. 30. juni.

 

Modsat de forgangene år, blev GTO-dagen i år afholdt sent i juni fremfor midt i maj, bl.a. i håb om sikkerhed for godt vejr. Datoændringen viste sig dog, at give bagsalg, da turneringen blev spillet i et ustadigt vejr. Heldigvis var det ikke noget, som tog modet fra hverken spillere eller sponsorer, som spillede med højt humør.

Det var ikke kun datoen der i år var ændret, det var selve indholdet af dagen også. Spilleformen var anderledes og blev i år spillet som et Pro/Am-format. Derudover bød dagen også på indlagt konkurrence, som havde til formål, at rejse penge til klubbens Pink Cup. I alt kunne GTO-sponsorerne bidrage med 2.000 kr. til Pink Cup. Der blev også holdt et par oplæg ved Rasmus Lind og protræner Christian Nygaard, som talte om hhv. collegegolf i USA og hvorledes GTO-truppen har udviklet sig over de seneste år.

 

Vinderen af selve turneringen blev HMI, der på dagen havde GTO-spiller Brian Jensen med. Andenpladsen tog Lehmann Ejendomsinvestering sig af med Oliver Jespersen, som GTO-spiller på holdet. Tredjepladsen gik til Golfshoppen, som havde Pia Kjelstrøm Bruhn med, som spillende GTO-spiller. 

 Cid 6867003FB472324F80011E2E56C9D861 Carpenter

HMI

 2 (1)

Lehmann Ejdendomsinvestering

 3 (1)

Golfshoppen


I den individuelle række blev vinderen Søren Schødt (Golfshoppen) med 38 point. Andenpladsen gik til Bo Andersen (Nygaard Golf) med 36 point foran Christoffer Krogh (Odder Parkhotel) med 34 point på tredjepladsen.

 

Der var ligeledes tættest på flaget på hul 6, 10, 13 og 15. Vinderne af disse var:

Hul 6 – Sebastian Wiis (GTO-spiller, Cobra/Puma og De Danske Stenhuggerier)

Hul 10 – Jakob Stand (HMI)

Hul 13 – Torben Ulriksen (Tiltman)

Hul 15 – Kent Boje (Kvickly Odder)

 

Der blev også spillet en stableford-række fra scratch for GTO-spillerne. Her blev det til en delt 1. plads mellem Oliver Jespersen, Rasmus Wagtmann og Viktor Ulriksen, alle med 37 point.

 

Stor tak til IC-Result v/Torben Grangaard for sponsering af præmierne til holdrækken og tættest flaget.

 

Der skal slutteligt lyde en kæmpe tak til alle sponsorer for deres opbakning for sæson 2017, vi håber at se jer til GTO-dagen igen i 2018.

 

Sæt allerede nu kryds i kalenderen lørdag d. 12. august, da der her bliver spillet fuldt hjemmeprogram i Danmarksturneringen.  


opdateret af Rasmus Wagtmann d. 20 jul 2017