En vild weekend!

Hold nu op for en weekend, at slutte Danmarksturneringssæsonen af med!

Lørdag gav 2. divisionsholdet alt, hvad de kunne i deres match mod Breinholtgaard i Horsens! Efter de 3 formiddags foursomes var stillingen 4-2 til Odder. Stillingen forblev tæt i løbet af de 6 singler. Så tæt, at det færdige resultat var 9-9 og et omspil var en realitet! Her trak vi det længste strå på 2. omspilshul og derfor er holdet tilbage i landets næstbedste række til næste sæson!

Søndag skulle kvalifikationsrækkeholdet følge op på lørdagens resultat og de leverede! Efter fine scores blev holdet noteret for samlet +49 og måtte vente mere end 6 timer på, at finde ud af om det var nok til at slutte i top 8! Efter alle hold havde færdigspillet deres runder stod det klart at drengene klarede det med en samlet 7. plads og derfor skal en tur i 5. division i 2019!

Dermed blev det til fuldt hus på herresiden med 3 ud af 3 mulige oprykninger. En helt igennem fantastisk og historisk sæson for Golf Team Odder!

Tak til alle de venner, familie og øvrige medlemmer af Odder Golfklub, som kiggede forbi Horsens og Breinholtgaard for at bakke op om spillerne. Jeres opbakning var med til at skabe en fantastisk stemning!